Voeten & tenen

Medische pedicure

MAAK EEN AFSPRAAK EN BEL: 0495 48 36 75

Sportieve voet

Vakkundige voetverzorging voor sportieve voeten.

 

Bij praktisch elke sport is er een belangrijke rol voor de voeten weggelegd en een goede conditie van de voeten is dan ook essentieel om met plezier te kunnen sporten. Bij elke sport gaat het om een ingenieus samenspel van botten, spieren en zenuwen, waarbij het lichaam, maar vooral de voeten, enorm belast worden. Als u sportief bent en optimaal wilt blijven presteren, laat u dan adviseren en verzorgen door Voeten & tenen in Schoten (provincie Antwerpen).

 

Ook de juiste sportschoen is van groot belang om de prestatie te verbeteren. Schoenen die slecht passen, kunnen blauwe teennagels, ingescheurde nagels, overmatige eeltvorming, knobbels, kloven, likdoorns en blaren veroorzaken. Maar vooral ingegroeide nagels en zwemmerseczeem komen regelmatig voor bij sporters. Om een gevoelige plek te ontzien zet een sporter zijn voet anders neer. De voet wordt dan anders belast en de kans op een blessure neemt toe.

 

Pedicure Dirk Ost kan met zijn professionele voetverzorging amateur- en topsporters ondersteunen bij hun sportieve activiteiten en ervoor zorgen dat pijn verdwijnt en de kans op blessures tot een minimum beperkt blijft.

 

Contacteer ons advies over sportschoeisel of laat uw voeten verzorgen door medisch pedicure Dirk Ost!