Ost Dirk te Schoten is uw specialist in voeten & tenen pedicure

 

Voeten & tenen, een gespecialiseerd medisch pedicure

Voeten & tenen in Schoten (Antwerpen) is de praktijk van gespecialiseerd medisch pedicure Dirk Ost. Hij werkt alleen op afspraak en geeft medische voetverzorging bij u thuis. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring is Dirk Ost de juiste persoon om tijdig nagel- en voetaandoeningen te herkennen en zo ergere voetklachten te voorkomen.

 

Op basis van een voetanalyse wordt een behandelingsplan met alle benodigde verzorgingstechnieken opgesteld. Die behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit nagelverzorging, verwijdering van eelt, eeltpitten, likdoorns of eksterogen, behandeling van voetschimmels, eeltranden en kloven, voetmassage enz.

 

U kunt ook bij medisch pedicure Dirk Ost terecht voor voorlichting en advies over standafwijkingen van de voet of teen, reumatische of diabetische voeten en voetverzorging voor top- en amateursporters. Met raad over de juiste schoenen en hulpmiddelen voor in of aan de schoen, helpt hij u altijd een stap verder. Dirk Ost zal u ook doorverwijzen naar een huisarts, specialist of podoloog als dat nodig is.

 

Uw ziekenfonds of OCMW betaalt onder bepaalde voorwaarden een deel van de kosten voor voetverzorging terug. Vraag hen om meer informatie over de specifieke voorwaarden.

 

Neem contact op en maak een afspraak met medisch pedicure Dirk Ost in Schoten!

Video over Voeten & Tenen, Medische Pedicure